För dig som bryr dig om HR


2021-04-15 - ANNONS. Personio presenterade förra året H.U.G Digital 2020 med 3 500 deltagare. Det var en plats för alla typer av HR-personer från olika branscher som ville lära sig mer om hur hur framtidens arbete inom personalfrågor och HR kan se ut.


Personio presenterade förra året H.U.G Digital 2020 med 3 500 deltagare.

I år är vi redo för omgång två och vi kommer att ta det till nästa nivå. Personio är stolta över att presentera H.U.G Digital: din virtuella HR-erfarenhet mellan den 18/20 maj 2021. Evenemanget, som är helt gratis, kommer att förändra hur ni deltar i HR-konferenser.

Men vi börjar med att berätta lite mer om vad som gjorde förra årets evenemang så speciellt.

Förra årets framgångssaga

Konferensen 2020 var en hit för så många. Totalt sett sade nio av tio att de uppskattade eventet och skulle rekommendera det till en vän eller kollega. Åtta av tio sade att de åkte hem med nya insikter och kunskap som kunde hjälpa dem i deras arbete.

Så här sa några av förra årets deltagare: “Alla föreläsningar som jag deltog i var väl förberedda, lätta att följa med i och underhållande” och “jag lärde mig att ta ‘ledigt’ för virtuella events som H.U.G. Jag tycker att det var en bra blandning och jag uppskattade att det var helt gratis. Stort tack för det professionella arrangemanget.”

Tack vare förra årets succé har vi storartade planer för H.U.G Digital 2021. Vad kan du förvänta dig av årets upplaga? Det presenterar vi här.

Vad kommer att hända under H.U.G Digital 2021?

På H.U.G Digital 2021 kommer vi att ha 50 olika talare och 30 olika moment som kommer att täcka en stor variation av ämnen – allt med fokus på framtidens arbete. Här är ett urval av HR-personer som kommer att föreläsa och ämnena som de kommer att prata om.

Föreläsningarna kommer att hållas av några stora namn i branschen: Daniel Illes (personalchef, Vinted), Hamira Riaz (senior chef för strategiskt ledarskap för Volvo Group), Alexander Westerdahl (HR-chef för forskning och utveckling på Spotify), Sarah Thomas (personalchef, Mindful Chef), Ross Seychell (personalchef, Personio), och Chloe Palmer (personalchef, Accel).

Det kommer att vara en stor variation av högkvalitativa ämnen med mycket intryck under eventet. Till exempel hur ett företag som Vinted har utvecklat och implementerat ett hanteringssystem för prestation inom verksamheten.

Eller, introduktionen och utforskandet av Spotifys nya “jobba var du vill”-inställning och samt nya inlärningsplattformen som Volvo Group har implementerat i verksamheten.

Personio kommer att presentera en egen strategi: “omdefiniera människors upplevelse genom produktutveckling”, som möjliggör för chefer och avdelningar inom HR att omvärdera sättet de utvecklar, implementerar och itererar i nya projekt.

Talarna kommer också att diskutera ämnen som företagskultur och värderingar, mångfald och inkludering och hur företag kan införliva deras uttalade företagskultur.

Det kommer att vara en stor variation av perspektiv, processer och även ledande metoder som HR-avdelningar har introducerat i sitt eget arbete. Talarna kommer att dela med sig av sina insikter via olika format, bland annat intervjuer, workshops och paneldiskussioner.

Eventet kommer att finnas på två språk – ett på tyska och ett på engelska. Vi planerar också att ha moment som är speciellt avsatta för Spanien, Benelux- och Norden-länderna.

Sist men inte minst har vi planerat in några bonusmoment. Det inkluderar möjligheter till att nätverka, delta i morgonpass med mindfulness och kulinariska kvällsprogram där det krävs lite fingerfärdighet. Det här är inget vanligt HR-event ska ni veta!

H.U.G står för High-Impact Unconventional Gathering

Hur vi arbetar håller på att förändras och det borde även sättet vi lär oss om arbete att göra.

För oss har det inneburit att arrangera ett stort okonventionellt event som för samman internationella HR-personer från olika branscher med olika befattningar. Ett event som är designat för att tillsammans möta och överträffa samtidens utmaningar.

Under evenemanget kommer ni att mötas av okonventionella presentationer med innehåll som ger er praktiska insikter. Det kommer också vara en samlingsplats som utökar gemenskapen inom HR. Det här är helt enkelt rätt event för dig som bryr dig om HR!

Vi längtar efter att få se dig!

Över 50 talare, fler än 30 moment och tusentals av deltagare. Om du vill närvara behöver du bara hålla kolla på en siffra: 0 kr. Det är helt gratis att delta i eventet.

Som en av våra deltagare från fjolåret sa: “Stort tack för detta mästerverk till arrangemang. Att sätta ihop ett event som H.U.G måste ha inneburit väldigt mycket arbete!”

Vi är här för att förändra sättet du arbetar på och samtidigt förändra sättet som du deltar i konferenser. Registrera dig nu för att säkra en plats. Vi hoppas att få se dig där!

Det här kan också intressera dig:

Så hjälper Personio företag att låsa upp HR:s produktiva potential


JUST NU PÅ FÖRSTA SIDAN

För dig som bryr dig om HR

ANNONS. Personio presenterade förra året H.U.G Digital 2020 med 3 500 deltagare. Det var en plats för alla typer av HR-personer från olika branscher som ville lära sig mer om hur hur framtidens arbete inom personalfrågor och HR kan se ut.