Recruitment Awards - Välkommen att lämna in er nominering till Årets Rekryteringsföretag 


2021-11-03 - Nu öppnar vi upp möjligheterna att nominera företag och personer till årets Recruitment Awards. Årets nomineringsperiod sträcker sig fram till den 12 December 2021 och avser händelser och utveckling under 2021.

Recruitment Awards är en gala för rekryterings- och bemanningsbranschen. Recruitment Awards uppmärksammar och hyllar aktörer som under det gångna året gjort en betydande insats för branschen. Insatsen ska ha haft tydlig påverkan och effekt för det enskilda företaget eller branschen i stort genom exempelvis kommunikation, information, innovation, kompetens- eller kvalitetshöjning.

2021 års kategorier:

Årets Rekryteringsföretag ( 3 olika nivåer)

Årets Bemanningföretag

Årets Interimsföretag

Årets Digitala företag

Årets Innovationsföretag

Årets GIG aktör

Årets Mångfaldsföretag

Årets Raket

Årets Rekryterare

Årets Ledare inom Rekryteringsbranschen


Till nomineringssidan


Nominerinsprocessen! Alla är välkomna att nominera!

Juryn lägger ingen vikt i vem som nominerar eller hur många nomineringar respektive företag eller person får in. Från och med den 13 december påbörjar jurymedlemmarna sitt arbete med att gå igenom samtliga inkomna nomineringar. Arbetet består i att välja ut tre finalister i varje kategori som kommer att presenteras på Nalen den 10 mars där en vinnare kommer att utses. Juryn presenteras löpande på branschen.se.


Läs mer och nominera på https://gala.branschen.se


JUST NU PÅ FÖRSTA SIDAN