Här möts vi om HR är viktigt för dig – Europas mest händelserika HR-event


2021-09-27 - ANNONS. År 2019 presenterade Personio H.U.G, som var det allra första HR-evenemanget i München, med över 500 deltagare. På grund av omständigheterna kring Covid-19 dök dock ett helt digitalt och internationellt evenemang upp vid horisonten: H.U.G Digital! Detta gratisevenemang online välkomnade över 8 000 deltagare under hösten 2020 och våren 2021! Faktum är att det var platsen att synas på för HR-proffs av alla schatteringar, från alla branscher och företag i alla storlekar i alla länder, som ville lära sig mer om arbetets framtid på ett spännande och nytt sätt.

Men det räckte inte med bara ett H.U.G! I år tar vi det ytterligare ett steg och till en ny nivå. Personio presenterar stolt H.U.G – Your HR Happening, den 12:e och 13:e oktober 2021.

Detta främst digitala hybrid-event vill bidra till en förändring av själva sättet på vilket du deltar i dina favoritkonferenser om HR. Vi vill att du ska uppleva ett omvälvande och händelserikt HR-evenemang, helt gratis direkt på din egen skärm!

Men låt oss först berätta lite mer om vad som gör H.U.G så speciellt…

I fjol: En riktig framgångssaga

Förra årets H.U.G Digital var en fullträff för de många deltagarna! 9 av 10 sa att de trivdes och skulle rekommendera det till en vän eller kollega, medan 8 av 10 uppgav att de vann nya insikter och kunskaper som skulle hjälpa dem i deras arbete.

Så här har några av våra tidigare deltagare sagt: ”Alla sessioner som jag var med i var väl förberedda, lätta att följa och underhållande”, och ”Tack så väldigt mycket för värdefulla samtal och goda möjligheter till nätverkande – många högaktuella ämnen avhandlades (nya jobb, AI, entreprenörskap etc). Nationellt och internationellt samarbete med människan i första rummet! Jag gillade även att det var gratis! Stort tack för professionell organisation och modererande!”

Så vad kan du förvänta dig om du närvarar vid H.U.G – Your HR Happening denna gång? Låt oss berätta om alla viktiga detaljer …

Detta händer vid H.U.G – Your HR Happening den 12:e och 13:e oktober 2021

På H.U.G – Your HR Happening 2021 kommer vi att ha över 70 internationella talare på 50 olika sessioner, som täcker ett brett spektrum av ämnen som alla är inriktade på framtiden för HR-arbetet. Men vilka kommer att vara där, och vad ska de tala om?

Vi har bjudit in gräddan av HR-branschen för din räkning! Några av de främsta namnen i branschen är Q Hamirani (global chef för People Operations på Airbnb), Annika in der Beek (ledare för HR & Organizational Development på AboutYou), Thomas Møller Lybæk (chef för Global HR Process Innovation på LEGO Group), utöver andra HR-experter från företag som SIXT, Vinted, fritz, Flowhaven, Former Tesla, Klarna, Stepstone och många fler!

De kommer att dela med sig av ett högintressant innehåll i en mängd olika ämnen! Till exempel hur ett företag som Vinted hanterar utmaningen med samarbete över kulturgränserna. Eller introduktionen och utforskandet av Klarnas datadrivna program för rekryteringsutbildning och deras talangrådgivning, eller hur Airbnb skalar upp sin people ops-avdelning.

Vi kan inte avslöja alltför mycket riktigt ännu, men Personio kommer även att göra ett spännande tillkännagivande som kommer att revolutionera HR-arbetet. Tro oss: Du vill vara på plats för att höra mer!

Utöver allt detta tillkommer andra ämnen, som företagskultur och värderingar, mångfald och inkluderande, nya jobb, digitalisering, anställningslagar och mycket mer!

Sammantaget rör det sig om en samling av olika perspektiv, processer och de främsta tillämpningarna av hur HR-team arbetar. Allt detta delas genom olika format: expertsamtal och intervjuer, interaktiva workshops, paneldiskussioner och mycket mer.

Eventet äger rum på dels tyska, dels engelska. Dessutom erbjuds enskilda forum med regional relevans för Spanien, Storbritannien och Irland samt Benelux och de nordiska länderna.

Utöver detta är vi mycket förväntansfulla inför våra H.U.G-event på plats i Sverige, Spanien, Storbritannien, Irland, Tyskland och Nederländerna den 12:e oktober i år. Vi har förberett något alldeles särskilt för er att se fram emot!

Efter en heldag online med H.U.G, vad sägs om lite personliga möten? Vi vill bjuda in dig till våra event på plats i Stockholm, Amsterdam, Madrid, London, München och Dublin, där du kan träffa likasinnade HR-proffs i en avslappnad atmosfär med massor av roliga upplevelser för alla och envar. Bäst av allt? Det är live och ”in person”, med alla åtgärder vidtagna för att göra det säkert och hälsosamt för alla! Så kom och nätverka, njut av den läckra maten och ha lite roligt på köpet (visst kan du prata affärer också, men det är inte alls obligatoriskt). Håll utkik så du inte missar någonting. Anmäl dig gratis till vårt digitala event så informerar vi dig så snart du kan säkra din biljett till på-plats-eventet!

Sist men inte minst har vi även planerat diverse specialbonusar, inklusive oräkneliga tillfällen för nätverkande, morgonsessioner för mindfulness och många spännande specialevenemang. Vi sa ju att detta inte är ett vanligt HR-event!

H.U.G: High-Impact Unconventional Gathering

Sättet vi arbetar på är under förändring, och det borde även sättet att lära sig om arbete.

För oss innebär det att stå värd för en okonventionell sammankomst med stor genomslagskraft, där internationella HR-proffs från alla branscher och på alla nivåer kan mötas, och som utformats för att möta och överträffa vår tids utmaningar.

Praktiska insikter, okonventionella till såväl format som innehåll, och en sammankomst som utvidgar HR-samfundet. Kort sagt: En plats att mötas på om HR är viktigt för dig.

Vi längtar efter att träffa dig!

Över 70 talare, fler än 50 sessioner on-line och off-line samt tusentals deltagare. Här är den viktigaste siffran om du vill vara med: Noll kronor för den den digitala delen. Det kostar inte ett öre att få den fullständiga H.U.G-upplevelsen levererad direkt till din skärm!

Som en av deltagarna uttryckte det i fjol: ”Sammantaget, ett stort tack för detta organisatoriska mästerverk. Att sätta samman något som H.U.G måste innebära massor av arbete!”

Vi finns här för att förändra ditt sätt att arbeta och hur du deltar i konferenser. Anmäl dig nu för att boka plats. Vi längtar efter att ses där!