Nyheter om hr-folk

Under vinjetten Hr-folk publicerar vi person- och företagsnyheter om hr-branschen samt aktuella och närliggande områden. Nyheterna publiceras här och i månadstidningen. Tipsa oss om du eller kollegan bytt jobb, fått stipendium, pris eller annan utmärkelse, samt även om företagsnyheter inom hr-branschen (ej platsannonsering eller produktnyheter). Skriv till redaktionen@personalledarskap.se och bifoga helst en bild på personen/personerna och dina kontaktuppgifter. Redaktionen förbehåller sig rätten att redigera materialet.

2019-12-05
Ulrika Sandström.

Är ny hr-ansvarig på Westander

Ulrika Sandström är ny hr-ansvarig på Westander. Hon var senast konsult i eget företag. Dessför­innan var hon HR Manager på Decerno. Hon har tidigare arbetat med rekrytering och utveckling av hr på Prevas och Mercuri Urval.
2019-12-05
Josefina Levin.

Är Svenska Dagbladets nya hr-chef

Josefina Levin är ny hr-chef på Svenska Dagbladet. Josefina Levin kommer närmast från rollen som hr-chef för Schibsted Sveriges Growth-bolag. Innan dess var hon HR Manager på Hittapunktse och dessförinnan hr-direktör på Canon. Josefina Levin tillträdde tjänsten den 1 december och kommer att ingå i SvD:s ledningsgrupp.
2019-12-05

Hon är ny hr-chef på Visolit

Jenny Nilzén är ny hr-chef på Visolit. Hon kommer senast från rollen som Senior HR Business Partner på Telia Sverige. Hon har tidigare jobbat som hr-specialist på Fritidsresor och SAS.
2019-12-05
Elin Bredberg.

Ny hr-chef på Fojab

Elin Bredberg är ny hr-chef på Fojab. Hon kommer senast från egen verksamhet där hon bland ­annat har arbetat som konsult åt Fojab. Dessförinnan var hon hr-chef på Lehnkering Logistics och innan dess hr-chef på Finndomo. Elin Bredberg kommer att ingå i ledningsgruppen.
2019-12-05

Hon är ny hr-partner på Peab

Paulina Zayer är ny hr-partner på Peab. Hon kommer senast från rollen som hr-partner på Keolis Sverige och var dessförinnan Teamchef. Hon har tidigare arbetet som personaladministratör på Manpower Group och personalansvarig på Uniflex.
2019-12-05
Johanna Jeppsson.

Ny HR Business Partner för High Voltage Products i Ludvika

Johanna Jeppsson blir ny HR Business Partner för High Voltage Products i Ludvika. Hon kommer senast från jobbet som HR Business Partner på Blocket. Dessförinnan var hon HR Business Partner på Schibsted Sverige.
2019-12-05
Oscar Fredriksson.

Ny seniorkonsult på Human & Heart HR

Oscar Fredriksson är ny seniorkonsult på Human & Heart HR. Han kommer senast från jobbet som kommundirektör i Vansbro kommun och jobbade dessförinnan i Gnesta kommun. Han har under åtta år också varit styrelseledamot i Röda Korset.
2019-12-05

Ny Chief Behavioral Officer på Nordic Wellth

Samuel Salzer är ny Chief Behavioral Officer på Nordic Wellth. Han kommer senast från rollen som Behavioral Strategist på Beteendelabbet. Han är även en av författarna till Nudging i praktiken.
2019-12-05
Martin Morén.

Ny hr-chef på White Arkitekter

Martin Morén blir ny hr-chef på White Arkitekter. Han kommer närmast från det globala medtech-företaget Vitrolife där han varit hr-chef. Tidigare var Martin ­Morén Human Resource Manager på Skandia Norden.
2019-10-31
Anna Kempe.

Ny Head of Customer Success på Yomento

Anna Kempe är ny Head of Customer Success på Yomento. Hon kommer senast från rollen som Talent Management Consultant på Talango och hade en liknande roll på Stardust Consulting innan dess. Tidigare har hon varit Business Area Manager på Edge HR.
2019-10-31
Erica Boegård.

Ny hr-chef i Skara kommun

Erica Boegård blir ny hr-chef i Skara kommun. Hon har tidigare haft rollen som hälsoutvecklare i Skara kommun och dessförinnan projektledare för Hållbart ­yrkesliv. Tidigare har hon arbetat som gymnasielärare.
2019-10-31
Martina Berg.

Blir HR Partner på Norconsult

Martina Berg blir HR Partner på Norconsult. Hon kommer senast från rollen som rekryteringskonsult på Randstad. Dessförinnan var hon rekryteringskonsult på Dfind Science & Engeneering. Hon har tidigare arbetat som headhunting-konsult på Aliado Headhunting Group.
2019-10-31
Elin Arnell.

Hon är är Talmundos nya Nordenchef

Elin Arnell är Talmundos nya Nordenchef. Hon kommer senast från Coreworkers, där hon haft flera olika roller, senast som Partner & Head of ­People Business och dessförinnan som Head of Employee Engagement. Hon har tidigare jobbat på Telenor som ­Employer Branding Manager och innan dess som HR Manager.
2019-10-31
Johanna Sandberg.

Hon är ny HR Manager på Aarsleff

Johanna Sandberg är ny HR Manager på Aarsleff. Hon kommer senast från Serneke där hon varit HR Manager och HR Business Partner. Dessför­innan var hon HR Manager på Ford Motor Credit Company.
2019-10-31

Blir ny HR Business Partner på Aspia

Amanda Lejon är ny HR Business Partner på Aspia. Hon har tidigare jobbat som HR Business Partner på Stone­ridge och dessförinnan som operativt ansvarig på Upgrades Education.
2019-10-31
Hanna Bäckhage.

Ny vd på Kvadrat HR Göteborg

Hanna Bäckhage är ny vd på Kvadrat HR Göteborg. Hon kommer senast från rollen som Senior Recruitment Consultant Interim på Wise ­Professionals. Innan dess var hon HR & Recruitment Manager på Seal Software.
2019-10-16

Blir HR Generalist på G-Star Raw

Caroline Sandqvist är ny HR Generalist på G-Star Raw. Hon kommer senast från rolen som HR Advisor på ComeOn! Dessförinnan var hon Tech Recruiter på PWNY och rekryteringskonsult på Worko.
2019-10-16
Carl Ekener.

Är ny hr-chef på Xenit

Carl Ekener blir ny hr-chef på Xenit. han kommer senast från rollen som HR Manager på Candidator. Dessförinnan har han jobbat som it-konsult i Västra Götalandsregionen och innan dess som it-konsult på Experis.
2019-10-16
Niklas Post.

Blir affilierad konsult vid IPF

Niklas Post är ny affilierad konsult vid IPF, institutet för personal och företagsutveckling. Han driver egna företaget Fidet och är verksamhetsansvarig för insamlingsstiftelsen för styrning, ledning och utveckling inom offentlig verksamhet. Han har tidigare arbetat som managementkonsult på Grandezza och dessförinnan som affärsutvecklare på Bisnode Marknad.
2019-10-16
Sofia Honungsmåne.

Ny Head of Happiness på AddSecure

Sofia Houngsmåne är ny Head of Happiness på AddSecure. Hon kommer senast från rollen som Head of Happiness på Wildfire attitude och var dessförinnan Customer Sucess Manager på Talently.

Sida 1 2 3 4 5  ...