”Det är kul att följa varandra

på resan”


2018-09-14 - Mats Jansen Heien, inhouse sales manager på Scandic Continental och Line Aarholt Olsson, inhouse sales agent och meeting advisor på Scandic Continental, har börjat använda Scandics nya kommunikations- och utbildningsverktyg. Hittills har de bland annat använt appen för att söka information om avtal och tagit del av webbinar om hotellkedjans nya möteskoncept.


– Det är så smidigt att kunna titta i mobilen, hemma eller på jobbet, om man är nyfiken på nyheter eller bara behöver ­information, säger Line Aarholt Olsson.
– Vi har tidigare haft väldigt många system, nu har vi fått allt i Fuse. Det är jätteskönt att det blivit så enkelt och tillgängligt, säger Mats Jansen Heien.
De ser systemet som en möjlighet att enkelt dela framgångar och utmaningar i de olika grupperna och också som ett sätt att följa utvecklingen i övriga delar av verksam­heten.
– Det är kul att kunna följa varandra på resan och så här blir det mer tidseffektivt, säger Mats Jansen Heien.
– Det är en roligare upplevelse att göra utbildningar digitalt, det känns som en enorm utveckling att det blivit mer visuellt med det här verktyget, säger Line Aarholt Olsson.
I dagsläget går det inte att anpassa den personliga profilen så mycket, det är något de båda skulle vilja se.
– Det vore bra att kunna skriva mer om vem man är och vad man kan. Att kunna highlighta sina styrkor och göra det lättare att kunna söka upp kolleger, säger Mats Jansen Heien.
JENNIE JENSEN
LÄS OCKSÅ: SÅ SKAPAR SCANDIC EN ENGAGERANDE MILJÖ

JUST NU PÅ FÖRSTA SIDAN
#9