Generalsekreteraren för Sveriges hr-förening avgår

 

2019-05-03 - I tre år har Manne Didehvar varit generalsekreterare och vd för Sveriges hr-förening. Idag aviseras hans avgång i samband med att föreningen går in i en ny fas.

Manne Didehvar tillträdde posten som generalsekreterare för Sveriges hr-förening 2016. Under den här perioden har Manne Didehvar vidareutvecklat föreningen med ett nytt medlemserbjudande, nya digitala kanaler och medlemstidningen HR People.

Under våren har Manne Didehvar, tillsammans med styrelsen för föreningen, påbörjat arbetet med att ta fram en ny strategisk plan med sikte på år 2025. Fokus för Sveriges hr-förening kommer att ligga på medlemsattraktion och att fortsätta vara en stark röst för hr i Sverige. När föreningen nu går in i en ny fas väljer Manne Didehvar att avsluta sitt uppdrag som generalsekreterare för Sveriges hr-förening.

- Att Manne väljer att lämna sitt uppdrag är en stor förlust för oss. Manne har tillsammans med medarbetarna på kansliet varit med och bidragit till att bli en starkare röst för hr-professionen och utvecklat oss i våra digitala kanaler och media på ett mycket bra sätt. Vi är självklart nöjda med det arbete som Manne gjort för Sveriges hr-förening under de senaste åren samtidigt som jag respekterar hans beslut och önskar honom stort lycka till med sina nya utmaningar, säger Ulrika Spåls, styrelseordförande för Sveriges hr-förening.

Rekryteringen av en ny generalsekreterare påbörjas omgående.

JENNIE JENSEN


JUST NU PÅ FÖRSTA SIDAN