Nu är expertpanelen klar för vårt webinar “Back to the office”


2021-10-26 - EVENT. Snart är det dags för Personal & Ledarskaps webinar med tema "Back to the office". Vi har bjudit in en expertpanel inom HR för att diskutera hur bolag kan bemöta huruvida de ska tillbaka till kontoret eller inte. Samtalet modereras av Daniel Kjellsson, co-founder på Future Talent Council, en global medlemsorganisation som jobbar med beslutsfattare inom arbetskraft och utbildning för att förstå, påverka och förbättra förutsättningarna för framtidens talanger.

Möt vår expertpanel:

Möt Anna Cau, Head of People Group Supply på Ericsson. Hennes passion för teknik och digitalisering ledde henne till Ericsson år 2019. I sitt uppdrag som HR-Chef för Ericssons globala supply chain är hennes främsta uppdrag att stötta organisationen i dess digitala transformation där bl.a. intern re- & upskilling av tusentals människor är i fokus de kommande åren. Som person är Anna inte rädd för att experimentera och inte heller misslyckas. Anna har tidigare haft olika HR-chefsroller på H&M och innan dess jobbat sex år inom professional services med talent acquisition.


Möt Tina Zetterström, Senior HR-direktör på HärjedalsKök. En livsglad norrländska, uppvuxen i Sundsvall och Stockholm. Tina älskar att resa och upptäcka nya saker i livet och har en riktigt nyfiken personlighet. Tina började sin resa som HR-chef inom IT världen för att sedan byta till retail där hon spenderat stor del av sin karriär. På HärjedalsKök beundrar Stina hur mycket de bryr sig om sina medarbetare, något hon menar att få gör lika mycket.
Möt Niclas Lamberg, HR Direktör på Trafikverket. Under hela sin yrkeskarriär har Niclas arbetat med att utbilda och leda människor i olika miljöer och situationer. Han har växlat mellan att vara chef själv i många olika positioner och verksamheter till att aktivt stödja chefer och anställda i sina roller och utveckling. Under sina år inom Trafikverket, ABB, ICA och Försvarsmakten, har Niclas drivit och utvecklat processer med förändringsledning, organisationsutveckling, kompetens, ledarskapsutveckling, talent management och stress och krishantering. Under flera år har rollerna också inkluderat ett ansvar för säkerhets- och lokalfrågor.

Webinariet kommer att livestreamas via Zoom nu på torsdag, den den 28e oktober klockan 12:00. Säkra din plats på webinariet genom att klicka här. Vi ses där!


JUST NU PÅ FÖRSTA SIDAN