Sveriges nya samlingsplats för proffs  inom utbildning och lärande.


2021-10-13 - EVENT. Knowly, ett av Sveriges hetaste start-up-bolag inom Ed-tech, lanserar nu en hel vecka av gratis kompetensutveckling och inspiration för Sveriges utbildare. Eventet består av en serie virtuella morgon-sessioner riktade mot människor som arbetar inom Learning & Development i Sverige och Norden.

Foto: Jamie Lopez, Unsplash

För att utbildare också förtjänar professionell utveckling

Utbildare runt om i Sverige arbetar dagligen hårt för att människor i svenska företag och organisationer ska ges möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Själva får de dock sällan samma möjlighet till utveckling. Det vill Knowly ändra på.

De tycker att Sveriges utbildare också förtjänar en förstklassig utbildningsupplevelse, som bidrar med inspiration såväl som ett breddat nätverk och—såklart—ny kunskap.


Så går det till: En virtuell session varje morgon 22-26 november


• Under vecka 47 (22-26 nov) anordnas Knowly Week, dit den Göteborgs-baserade start-upen bjudit in fem ämnesexperter.

• Varje morgon under en veckas tid delar experten för dagen med sig av praktiska tips från sitt expertis-område.

• Varje session varar mellan 08:00 och 09:00, för att deltagarna i mesta möjliga mån ska kunna passa in eventet i sitt vanliga schema, samt för att ge deltagarna möjlighet att applicera sina nyvunna kunskaper redan samma dag.

• Under veckan finns dessutom möjlighet att knyta kontakter med andra deltagare i digitala mötesrum och diskussionsforum.

Knowly Week är gratis att delta i, men för att säkerställa ett så relevant nätverk som möjligt för deltagarna kommer en inbjudan att krävas från någon som redan bjudits in till eventet.

Vill du veta mer om Knowly Week och de andra ämnesexperterna finner du mer information på eventets hemsida.


Knowlys mission är att hjälpa utbildare förverkliga sina visioner inom lärande. Sedan grundandet 2015 har bolaget utvecklat flera produkter som använts av hundratals utbildningsavdelningar och utbildningskonsulter runt om i Sverige och världen.

Sedan två år tillbaka har erbjudandet breddats till att utöver digitala produkter också tillhandahålla utbildningar inom Transfer of Training – metodiken för att få utbildning att övergå i nya beteenden och mätbara affärsresultat.


"Vi på Knowly vill hjälpa utbildningsorganisationer förverkliga sina visioner. Det gör vi genom att bidra med inspiration och innovativa produkter. För oss är därför Knowly Week en perfekta kombination. Vi får möjlighet att inspirera Sveriges utbildare, samtidigt som vi får möjlighet att visa upp hur ett digitalt event i yttersta framkant kan se ut. Vår förhoppning är att deltagarna tar med sig användbara lärdomar, värdefulla nya kontakter och ett modernt utbildningskoncept de kan ta efter i sin egen organisation."

– Michel Westher, VD, Knowly

Länk till eventet


JUST NU PÅ FÖRSTA SIDAN